LOADING

Type to search

Photolife: Oamenii în fotografie, curs foto online

dragosasaftei 5 years ago

În ultimele luni am văzut un interes din ce în ce mai mare pentru cursurile foto online. Fie timpul liber al oamenilor e din ce în ce mai puțin, fie nu au acolo unde stau posibilitatea de a participa la un curs foto normal. Motive pot fi multe, cert e că a face un curs foto online bine pus la punct de poate ajuta să îți dezvolți anumite laturi ale fotografiei.

Cursul Oamenii în fotografie susținut de Tatiana Volontir și Luiza Boldeanu cu sprijinul Photolife este o oportunitate bună dacă vă aflați într-una dintre situațiile de mai sus sau pur și simplu vreți o alternativă la îndemână, accesibilă oricând și fără să necesite un efort suplimentar mai mare.

Cursul online despre fotografia cu oameni este adresat fotografilor care au deja anumite cunoștințe de bază, dar care vor să și le dezvolte înspre domeniul portretului, fie el documentar sau artistic sau orice alt gen de fotografie care are oamenii drept subiect.

Cursul este adresat celor care nu au posibilitatea să urmeze un curs fizic, oferindu-le oportunitatea să își desfășoare activitatea oricum și oricând au timp, indiferent de zona în care se afla. Suportul de curs se poate descarcă, iar asimilarea informațiilor se face fără a mai necesita o conexiune la Internet. Aceasta este necesara numai pentru încărcarea temei și pentru discuțiile cu îndrumătorii cursului sau cu ceilalți colegi. Fiecare curs, deși se desfășoară exclusiv online, are un caracter interactiv, cu multe discuții și exemple practice.

Ca idee, cursul are 400 de pagini și vreo 800 de fotografii ilustrative. Sunt multe exemple utile! 🙂

Cursul Oamenii în fotografie începe pe 16 aprilie, iar taxa de înscriere este de 450 de lei. Mai multe detalii găsiți aici. Iată în continuare câteva dintre fotografiile care vă vor servi drept exemplu.

Curs online - Oamenii în fotografie

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

  1. joita lucian 17 April 2014

    Cursurile on-line sunt bine venite mai ales cand iti doresti sa inceti de la adevaratii maestrii ai luminii si eu am invatat multe chestii care nu le stiam despre fotografia de nunta de la Jerry Ghionis prin intermediul Ice Society!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei