Adăugat pe 2 aprilie 2014 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Photolife: Oamenii în fotografie, curs foto online

Curs online - Oamenii în fotografie
Curs online - Oamenii în fotografie

În ultimele luni am văzut un interes din ce în ce mai mare pentru cursurile foto online. Fie timpul liber al oamenilor e din ce în ce mai puțin, fie nu au acolo unde stau posibilitatea de a participa la un curs foto normal. Motive pot fi multe, cert e că a face un curs foto online bine pus la punct de poate ajuta să îți dezvolți anumite laturi ale fotografiei.

Cursul Oamenii în fotografie susținut de Tatiana Volontir și Luiza Boldeanu cu sprijinul Photolife este o oportunitate bună dacă vă aflați într-una dintre situațiile de mai sus sau pur și simplu vreți o alternativă la îndemână, accesibilă oricând și fără să necesite un efort suplimentar mai mare.

Cursul online despre fotografia cu oameni este adresat fotografilor care au deja anumite cunoștințe de bază, dar care vor să și le dezvolte înspre domeniul portretului, fie el documentar sau artistic sau orice alt gen de fotografie care are oamenii drept subiect.

Cursul este adresat celor care nu au posibilitatea să urmeze un curs fizic, oferindu-le oportunitatea să își desfășoare activitatea oricum și oricând au timp, indiferent de zona în care se afla. Suportul de curs se poate descarcă, iar asimilarea informațiilor se face fără a mai necesita o conexiune la Internet. Aceasta este necesara numai pentru încărcarea temei și pentru discuțiile cu îndrumătorii cursului sau cu ceilalți colegi. Fiecare curs, deși se desfășoară exclusiv online, are un caracter interactiv, cu multe discuții și exemple practice.

Ca idee, cursul are 400 de pagini și vreo 800 de fotografii ilustrative. Sunt multe exemple utile! :-)

Cursul Oamenii în fotografie începe pe 16 aprilie, iar taxa de înscriere este de 450 de lei. Mai multe detalii găsiți aici. Iată în continuare câteva dintre fotografiile care vă vor servi drept exemplu.

Curs online - Oamenii în fotografieÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.