Adăugat pe 4 martie 2013 de Dragoș Asaftei in Sfaturi utile
 
 

Obiectivele Sigma la promoție până pe 10 martie

Promoție obiective Sigma
Promoție obiective Sigma

Luna martie începe interesant, mai ales în rândul promoțiilor foto. Astăzi, Photosetup a anunțat o serie de promoții ale obiectivelor Sigma, promoții disponibile până pe 10 martie. Noi le-am ales pe o parte din ele pentru a vi le prezenta mai jos. Dacă le găsiți interesante, acum e momentul să profitați de ele. :)

Promoție la obiectivele Sigma

Sigma 70-300mm F4-5.6 APO DG Macro

Sigma 70-300mm F4-5.6 APO DG Macro, un teleobiectiv mai mult decât ideal pentru început, este acum redus aproximativ 10%, primind totodată cadou o geantă foto Kata A 66N în valoare de 199 de lei.

Vezi oferta pentru Canon sau Nikon - prețul redus este de 864 de lei.

Sigma 17-70mm F2.8-4 DC OS HSM

Sigma 17-70mm F2.8-4 DC OS HSM este un obiectiv all-around perfect pentru înlocuirea clasicului 18-55. Obiectivul vine cu sistem de stabilizare și de focalizare silențioasă, iar la captăul wide prezintă o deschidere a diafragmei de f/2.8, devenind potrivit pentru cadre largi în situații cu lumină slabă. La achiziționarea obiectivului primiți cadou o geantă foto Kata H-10 în valoare de 364 de lei.

Vezi oferta pentru Canon – prețul redus este de 1.714 de lei.

Sigma 30mm F1.4 EX DC HSMObiectiv prime, Sigma 30mm F1.4 EX DC HSM, prezintă o soluție ideală pentru fotografia de stradă, fotografii în lumină slabă sau portrete. Fiind un obiectiv wide cu o deschidere a diafragmei de f/1.4 poate fi o soluție extrem de interesantă pentru fotografiile cu model.

Odată cu obiectivul primiți cadou o geantă foto Kata H-10 în valoare de 364 de lei.

Vezi oferta pentru Canon sau Nikon – prețul redus este de 1.723 de lei.

Alte oferte la obiectivele Sigma

Puteți vedea pe site-ul Photosetup toate promoțiile la obiectivele Sigma. Nu uitați, doar până pe 10 martie! :)


Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.