Adăugat pe 27 ianuarie 2016 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Olympus PEN-F: Performanță în design-ul anilor ’60

Olympus PEN F
Olympus PEN F

O cameră cu performanţe de top, cu materiale şi finisaje de cea mai înaltă calitate, cu o eleganţă fără precedent. PEN-F este un produs realizat cu măiestrie, un simbol în devenire. Creatorii noului PEN-F au regândit toate elementele, îmbunătăţind performanţele optice excepţionale, combinând elementele tradiţionale cu designul contemporan şi inovaţia autentică ce asigură camerei cea mai atractivă calitate: intuiţia.

Iubitorii designului pur vor descoperi că PEN-F este tipul de cameră foto pe care vei dori să o utilizezi tot timpul. Proiectanţii acesteia au lucrat îndelung pentru ca rezultatul să se simtă la fel de bine precum arată, camera neavând niciun şurub vizibil. Este un produs de colecţie, atractiv pentru iubitorii de noutăţi tehnologice, cu o poveste care merge mult mai departe.

Este construită pe formatul Micro Four Thirds – ceea ce înseamnă că este mai compactă şi mai uşoară decât camerele DSLR, oferind o calitate similară. Puţine camere din această categorie oferă utilizatorilor aspectul deosebit, clasic urban, şi precizia unui vizor electronic integrat de înaltă calitate. Vizorul PEN-F, cu asistenţă la focalizare şi un monitor OLED mare de înaltă definiţie, permite vizualizarea în timp real a efectului tuturor modificărilor de setări folosind opţiunile creative şi butoanele integrate.

Iată specificațiile tehnice ale noului mirrorless Olympus PEN-F:

  • Senzor Live MOS cu rezoluție de 20 de megapixeli;
  • Sistem de stabilizare optică pe 5 axe;
  • Vizor electronic de înaltă rezoluție (2.36 milioane de piexeli);
  • Sistem wireless integrat;
  • Cel mai bun timp de răspuns în ceea ce privește focalizarea (comparat cu alte aparate foto din segment la momentul lansării);
  • Fotografiere în rafală cu 10 cadre pe secundă;
  • Timp minim de expunere de 1/8.000s; timp maxim de 60s;
  • Sensibilitate ISO de la 80 (extinsă) până la 25.600;
  • Filmare full HD cu 60fps;
  • Greutate de 427 grame.

Aparatul va fi disponibil începând cu luna martie la un preț de 5.599 de leiÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.