LOADING

Type to search

Parisul în fotografii eterne: Expoziție foto de Vlad Eftenie cu ocazia Zilei Franței

dragosasaftei 4 years ago

Anul trecut, în luna noiembrie, vă arătam 20 de fotografii din Paris realizate de Vlad Eftenie. De această dată vă invităm să le vedeți în cadrul unei expoziții care va avea loc pe 14 iulie, la F64, de la ora 19:00, în călătoria Sous le ciel de Paris. Veți putea vedea 22 de fotografii în premieră într-o expoziție foto din România. Fotografiile realizate de Vlad Eftenie au mai putut fi vizionate în expoziții până acum în Berlin, Lisabona, Toulouse și Padova.

Expoziția aduce astfel pentru prima oară înrămate 22 de fotografii menite să ne inducă în atmosfera de Ziua Franței. Totodată, pe durata verisajului vor fi proiectate alte 150 de fotografii realizate de Vlad în Paris. Evenimentul, organizat de F64 alături de Air France, va fi o adevărată incursiune în poveștile pe care Vlad le-a găsit pe străzile Parisului.

Sunt imagini surprinse pe durata a 7 ani, din 2006 și până în 2013, toate realizate în urma a cel puțin 20 de kilometri străbătuți pe jos zilnic pe străzile din capitala Franței.

Înainte să vedem câteva dintre fotografiile care vor fi expuse, iată cum este văzută expoziția de Nicoleta Vișan, Marketing Director Air France KLM România și Marian Alecsiu, Fondator F64.

Pe lângă statutul de hub principal şi nod de legătură pentru toate zborurile europene şi intercontinentale, Parisul şi stilul de viaţă franţuzesc este o sursă continuă de inspiraţie pentru Air France. La bordul aeronavelor Air France pasagerii vor regăsi atenţia pentru detalii, servicii de calitate superioară şi produse gourmet din bucătăria franţuzească. Suntem încântaţi să fim parteneri ai acestei expoziţii care aduce Parisul mai aproape de noi, prin obiectivul lui Vlad Eftenie”, a declarat Nicoleta Vişan.

De Ziua Franţei ne bucurăm să aducem pasionaţii aproape de fotografia de stradă. Am observat un interes tot mai crescut pentru atelierele ce abordează tehnica fotografierii în oraş. Îl apreciem pe Vlad ca fiind un reper, prin resursele sale de inspiraţie şi contribuţie. Încurajăm comunitatea să împărtăşească alături de noi experienţele şi realizările dobândite prin exerciţiu continuu şi pasiune” a declarat Marian Alecsiu.

Și acum să privim fotografiile. Ne vedem luni la vernisaj? 🙂 Puteți confirma aici prezența.

Expoziție foto de Vlad Eftenie de Ziua Franței

Expoziție foto de Vlad Eftenie de Ziua Franței

Expoziție foto de Vlad Eftenie de Ziua Franței

Expoziție foto de Vlad Eftenie de Ziua Franței

Expoziție foto de Vlad Eftenie de Ziua Franței

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *