Adăugat pe 25 martie 2016 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Participă gratuit la tura foto aniversară Photolife

Tura aniversara
Tura aniversara

S-au împlinit 9 ani de la primul curs foto inițiat de Photolife. De atunci și până acum mai bine de 1.000 de fotografi au luat parte le cursurile și workshop-urile organizate de echipa formată Photolife. Care, așa cum știți, face o treabă minunată!

Așadar, ca în fiecare an, vă invită la tura foto aniversară gratuită desfășurată în Pădurea de la Reci, de lângă Brașov, loc de suflet al echipei.

„Tura este deschisă tuturor celor care au participat la unul dintre cursurile noastre, fie el de la Brașov, București sau online, la un workshop sau photo tour, sau oricăror alți prieteni care vor să ne cunoască. Gazdă vă este ca de obicei fotograful Dan Dinu, cel care vă va povesti despre proiectele noastre viitoare și care vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie despre orice serviciu pe care îl oferim.

Și de această dată cei de la Nikon ne sunt alături și vă aduc la testare cele mai noi echipamente, printre care și nou lansatul D5. Reprezentatul Nikon vă va oferi toate informațiile necesare de care aveți nevoie despre aparatură și vă va îndruma cu sfaturi despre aparatul pe care îl dețineți.

Întâlnirea va avea loc sâmbătă 2 aprilie, în gara Brașov la ora 9 (parcarea de lângă stația de Taxi), de unde o să ne deplasăm cu mașinile personale până în zonă. Cei care vin cu trenul sau care nu au o mașină, vor putea merge mai departe cu ceilalți participanți.

Traseul este unul ușor și se poate parcurge fără niciun fel de dificultate. Este necesară o pereche de încălțări care să permită deplasarea pe jos (ghete, bocanci), o geacă de vânt sau ploaie și un mic rucsac pentru echipament, în care să încapă și o sticlă cu apă și un sandviș.

Participarea este gratuită.”

Noi urmăm echipei Photolife să aibă parte de mulți ani la fel de frumoși ca cei de până acum! La mulți ani!

Iar dacă sunteți în Brașov în această perioadă, vineri, pe 1 aprilie, la Centrul Cultural Reduta, Dan Dinu și Cosmin Dumitrache lansează serialul documentar Descoperă România Sălbatică. Priviți trailerul și vă veți convinge rapid că e un serial pe care nu aveți cum să îl ratați!

Descoperă România Sălbatică – trailer from Dan Dinu on Vimeo.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.