Adăugat pe 21 august 2013 de Dragoș Asaftei in Povești
 
 

Pe voi ce fotografii vă emoționează?

The House in The Woods - Proiect foto
The House in The Woods - Proiect foto

Am citit ieri seară pe blogul Cristinei Bazavan un articol despre un proiect fotografic de mare impact emoțional. Fotograful finlandes Kai Fagerstrom a vrut să vadă ce se întâmplă în casele abandonate din pădurea de lângă locul în care locuia.

Timp de câteva luni a urmărit activitatea din casele respective, surprinzând în fotografiile sale tot felul de animăluțe care trăiau într-o lume a lor, parcă într-un film regizat cu mare, mare atenție. Așa a reușit să umple fotografiile sale cu multă emoție și poveste.

Este clar un proiect despre răbdare și despre povestea pe care trebuie să o spună fotografiile. Puteți vedea toate fotografiile din proiect pe pagina dedicată - The house in the woodsNoi le-am ales pe cinci dintre ele care ne-au plăcut cel mai mult.

Sunt cu siguranță fotografii expresive care au puterea să te emoționeze încă din primele clipe în care le veți. Pe voi ce povești vă emoționează? :)

The House in The Woods - Proiect foto

The House in The Woods - Proiect foto

The House in The Woods - Proiect foto

The House in The Woods - Proiect fotoÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.