Adăugat pe 2 mai 2013 de Dragoș Asaftei in Review
 
 

Peisaje de vară cu Canon S110

Peisaje de vară cu Canon S110
Peisaje de vară cu Canon S110

În urmă cu două zile vă prezentam primele impresii și fotografii cu Canon S110un aparat foto compact lansat în toamna anului trecut. Astăzi, pentru a marca începutul neoficial de vară, ne-am hotărât să vă arătăm câteva peisaje pe care le-am realizat chiar ieri cu noul aparat.

Majoritatea fotografiilor au fost realizate pe modul Auto, nedorind să intervenim foarte mult asupra rezultatelor pe care avea să le obținem. S-a descurcat bine aparatul, deși lumina nu era tocmai ok. Era cam ora 6 după-masa când am realizat fotografiile, dar soarele era încă suficient de puternic și prezent în planul fotografiilor în majoritatea situațiilor, în sensul că am fotografiat cu soarele în față.

Chiar și așa rezultatele sunt bune, noi suntem mulțumiți de ele, mai ales dacă ținem cont de faptul că e un aparat compact. Îl considerăm o variantă foarte ok pentru vacanțe și călătorii. Am fost plăcut surprinși de ce am obținut cu el până acum și suntem convinși că așa va fi și de acum înainte. Mulțumim Canon pentru posibilitatea de a testa acest model!

Vă spunem de pe acum, o vară frumoasă să aveți! :)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.