Adăugat pe 30 septembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Review
 
 

25 de peisaje din Piatra-Craiului realizate cu Canon 70D

Peisaje Piatra-Craiului cu Canon 70D
Peisaje Piatra-Craiului cu Canon 70D

Bine v-am regăsit! Suntem proaspăt reveniți de pe munte. De pe Piatra-Craiului mai exact unde, în weekend, la invitația F64 și Canon am luat parte la o tură foto extrem de interesantp. Am fotografiat astfel sâmbătă și duminică munții și satele de la poalele lor, toate într-un peisaj care se află exact la frontiera dintre cele două anotimpuri. Toamna pune stăpânire rapid pe frunzele copacilor, pe când vara încă le mai ține cu câteva degete. Este o luptă între galbenul-portocaliu și verdele oarecum stins.

Fiind o tură de testare a echipamenului Canon, am ales să încercăm modelul recent lansat, Canon 70DE un D-SLR așezat în vârful gamei Canon DX și care oferă, din ce am observat după aproape 1.000 de fotografii realizate, o calitate bună a imaginii în mai toate situațiile. Ne-a fost un prieten bun pe care vi-l vom prezenta pe larg în zilele care urmează.

Până atunci vă invităm să vedem o serie de 25 de peisaje din Piatra-Craiului, peisaje realizate în totalitate cu Canon 70D și obiectivul de kit 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM, un obiectiv de care am fost plăcut surprinși. :-) Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.