LOADING

Type to search

Photo Marathon: 10-12 octombrie în Cluj-Napoca

dragosasaftei 4 years ago

Pe 10-12 octombrie, pasionații de fotografie din Cluj-Napoca sunt așteptați la Photo Marathon 2014.  Evenimentul este o competiție fotografică,  destinată  tuturor celor pasionați de fotografie, fie că vorbim despre fotografii profesioniști sau despre cei amatori. Conceptul gravitează în jurul noțiunii de maraton, unde pe parcursul a 8 ore participanții trebuie să realizeze patru fotografii, fiecare dintre ele reprezentând o temă aleasă prin tragere la sorți de către organizatori în ziua evenimentului.

Photo Marathon

În prima zi a evenimentului, pe 10 octombrie 2014, organizatorii au pregatit pentru cei înscriși două workshop-uri susținute de Dragoș Ludușan (Be Light Photography) și Adriana Neagoe (fotograf colaborator MADIAFAX).

După ce au învatat noi tructuri despre fotografie în cadrul celor două workshop-uri , cei înscriși la Photo Marathon sunt așteptați pe 11 octombrie la competiția fotografică, unde pot câștiga unul dintre premiile puse în concurs de partenerii evenimentului. Participanții vor avea la dispoziție 8 ore pentru a realiza 4 fotografii și pentru a câștiga unul din cele peste 8 premii puse în concurs de către organizatori.

Primii 50 de înscriși vor primi un cadou din partea Yellow Store. Premiile totale ale evenimentului au o valoare de peste 3.000 de lei. Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial www.photomarathon.ro.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *