LOADING

Type to search

Photo Shooting Days la Drobta Turnu Severin

dragosasaftei 5 years ago

Cât de frumos e să ai un eveniment organizat doar pentru a-l fotografia? Doar pentru fotografii? Să poți controla totul cum vrei și să poți repeta un cadru până înveți cum să-l faci corect? E o senzație tare frumoasă, dar pe care n-o poți repeta de foarte multe ori, din păcate. Nu-i chiar la îndemână să organizezi un eveniment doar pentru a-l fotografia. 🙂

Din fericire o echipă de oameni pasionați s-a gândit că ar fi bine să organizeze astfel de evnimente. Sub numele Photo Shooting Days o echipă formată din fotografi și lectori profesionști vor veni pe rând în orașele Drobeta Turnu Severin, Sibiu și București. 

Vor fi cursuri introductive formate dintr-un model teoretic și unul practic, fiind urmate în încheiere de exersarea celor învățate prin fotografierea unui catwalk și a unui fashion show dedicat. O să fie o experiență interesantă, suntem convinși de asta.

Haideți să vedem cum se va desfășura evenimentul în primul oraș.

13-14 noiembrie – Drobeta Turnu Severin

Totul începe pe 13 noiembrie în incinta Hotelului Continental. Sunt 25 de locuri disponibile, iar taxa de înscriere este de 200 de lei. Înscriindu-vă la curs veți primi și un voucher de cumpărături la Photosetup.

În prima zi se va discuta despre fotografia de eveniment, compoziție, utilizarea luminii ambientale și a celei de bliț, temperatura de culoare și alte detalii tehnice pe această tematică, totul culminând cu realizarea unor fotografii de portret într-un setup foarte bine amenajat.

Cea de a doua zi va fi despre fotografia fashion. Așa cum ziceam, în partea practică veți putea fotografia o adevărată prezentare de modă. 🙂

Mai multe detalii găsiți pe site-ul evenimentului, shootingdays.roȘi fiți pe fază pentru că la ediția din București vom avea o surpriză plăcută pentru voi!

Photo Shooting Days - Drobeta Turnu Severin

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *