Adăugat pe 2 noiembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Photo Shooting Days la Drobta Turnu Severin

Photo Shooting Days - Drobeta Turnu Severin
Photo Shooting Days - Drobeta Turnu Severin

Cât de frumos e să ai un eveniment organizat doar pentru a-l fotografia? Doar pentru fotografii? Să poți controla totul cum vrei și să poți repeta un cadru până înveți cum să-l faci corect? E o senzație tare frumoasă, dar pe care n-o poți repeta de foarte multe ori, din păcate. Nu-i chiar la îndemână să organizezi un eveniment doar pentru a-l fotografia. :-)

Din fericire o echipă de oameni pasionați s-a gândit că ar fi bine să organizeze astfel de evnimente. Sub numele Photo Shooting Days o echipă formată din fotografi și lectori profesionști vor veni pe rând în orașele Drobeta Turnu Severin, Sibiu și București. 

Vor fi cursuri introductive formate dintr-un model teoretic și unul practic, fiind urmate în încheiere de exersarea celor învățate prin fotografierea unui catwalk și a unui fashion show dedicat. O să fie o experiență interesantă, suntem convinși de asta.

Haideți să vedem cum se va desfășura evenimentul în primul oraș.

13-14 noiembrie – Drobeta Turnu Severin

Totul începe pe 13 noiembrie în incinta Hotelului Continental. Sunt 25 de locuri disponibile, iar taxa de înscriere este de 200 de lei. Înscriindu-vă la curs veți primi și un voucher de cumpărături la Photosetup.

În prima zi se va discuta despre fotografia de eveniment, compoziție, utilizarea luminii ambientale și a celei de bliț, temperatura de culoare și alte detalii tehnice pe această tematică, totul culminând cu realizarea unor fotografii de portret într-un setup foarte bine amenajat.

Cea de a doua zi va fi despre fotografia fashion. Așa cum ziceam, în partea practică veți putea fotografia o adevărată prezentare de modă. :-)

Mai multe detalii găsiți pe site-ul evenimentului, shootingdays.roȘi fiți pe fază pentru că la ediția din București vom avea o surpriză plăcută pentru voi!

Photo Shooting Days - Drobeta Turnu SeverinÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.