LOADING

Type to search

Photokina 2014: Fuji Swing Cam – Concept de cameră foto/video care poate urmări un subiect

dragosasaftei 4 years ago

Timp de două zile am luat parte alături de Canon România la unul dintre cele mai mari evenimente de fotografie din lume. Puteți citi toate articolele publicate în urma evenimentului pe pagina dedicată – Photokina 2014.

La standul Fuji de la Photokina am întâlnit o cameră foto/video concept. Denumită Swing Cam, camera poate realiza mișcări de panoramare pe orizontală și verticală. Aceste două gesturi pot fi îmbinate, iar cu ajutorul unei aplicații pe smartphone sau tabletă camera poate urmări un subiect, realiza anumite secvențe video sau chiar timelapse-uri.

Camera va putea fi controlată de la distanță printr-o aplicație dedicată, așa cum spuneam mai sus. Swing Cam vine cu un obiectiv luminos cu f/2.4 și un obiectiv cu un unghi mare de cuprindere.

Am filmat mai jos chiar și o mică demonstrație cu privire la modul în care funcționează camera. Japonezii plănuiesc să lanseze camera anul viitor, în momentul de față fiind în perioada de cercetare (distribuiau formulare de feedback și în urma testării camerei). Camera ar urma să fie disponibilă în tot felul de culori. La standul Fuji am văzut carcase colorate în roșu, albastru, galben, maro sau într-un material asemănător cel de camuflat. Dar să vedem imaginile.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *