Adăugat pe 18 iulie 2014 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Întâlnire foto la Brașov: 10 cuvinte despre fotografie

10 CUVINTE DESPRE FOTOGRAFIE – intalnire fotografica la Brasov
10 CUVINTE DESPRE FOTOGRAFIE – intalnire fotografica la Brasov

Photolife începe din această vară o serie de întâlniri foto la Brașov, la Librăria Okian, prima dintre ele fiind „10 cuvinte despre fotografie”, cea despre care vorbim chiar în acest articol.

Întâlnirea are loc pe 25 iulie, de la ora 18:30, la Librăria Okian din Brașov, iar în cadrul prezentării susținute de Dan Dinu accentul va fi pus pe cât de puțin importantă este tehnica fotografică și pe ce ar trebui pusă baza pentru o fotografie cât mai reușită. Tot în cadrul acestei întâlniri se va stabili care sunt interesele participanților și așteptările pentru viitoarele evenimente, dar și pe cine ar vrea să cunoască sau despre ce genuri fotografice ar vrea să afle mai multe.

Proiectul (seria de întâlniri foto) își propune un ciclu de 12 întâlniri, fiecare venind cu o tematică diferită. Înscrierile se fac pe baza unei confirmări. Puteți face asta scriind un mail pe adresa florin.ifrim@okian.ro sau sunând la 0728.728.315. Intararea este liber.

 10 CUVINTE DESPRE FOTOGRAFIE – intalnire fotografica la BrasovÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.