Adăugat pe 31 decembrie 2016 de Dragoș Asaftei in Sfaturi utile
 
 

De citit la final de ani: PhotoLife Magazine – Numărul 2

PhotoLife magazine
PhotoLife magazine

De vreți să vă depășiți limitele în anul care vine, de vă puneți țeluri care să vă facă mai buni, mai creativi, atunci cu siguranță următoarea lectură vă va ajuta să găsiți motivația necesară. Eu am început deja să o parcurg și recunosc că e genul de scriere care, ca pasionat, te ține prins acolo până termini cel puțin partea pe care ai început-o.

Iată câteva secvențe din PhotoLife Magazine, revista echipei care de 9 ani deja face unele dintre cele mai frumoase și bune ture foto & workshop-uri de la noi din țară.

PhotoLife Magazine Nr 2 din 2016 PhotoLife Magazine Nr 2 din 2016 PhotoLife Magazine Nr 2 din 2016 PhotoLife Magazine Nr 2 din 2016

„A mai trecut un an, al nouălea pentru noi, în care am încercat ca de fiecare dată să vă fim alături. A fost un an plin, cu multe ture frumoase, cu mulți oameni întâlniți și cu mulți prieteni revăzuți. Așa cum deja probabil că ați observat, suntem cu toții o mare familie pasionată de fotografie.
Avem un nou număr din revista PhotoLife care vă este dedicat în întregime, și ca de obicei vă aducem informații despre turele în care am fost, despre ce vă mai pregătim, cugetări și imagini de la trainerii noștri și mai multe articole cu și despre fotografie. Câte ceva pentru fiecare credem noi. Promitem să ne păstrăm acest obicei și în anii care vin, însă până atunci să aveți o lectură cât mai plăcută”, povestește Dan Dinu despre cel de-al doilea număr al revistei, care poate fi descărcat și citit gratuit de aici.


Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.