LOADING

Type to search

Pixi Evo, fratele mai mare al minitrepiedului Manfrotto Pixi

dragosasaftei 3 years ago

Mic, usor portabil, PIXI se intoarce cu noua versiune evoluata, capabila sa suporte aparate foto DSLR cu obiective de pana la 2.5kg, excentric axului, in deplina siguranta.

Manfrotto PIXI EVO este construit pentru a satisface cerintele celor ce au nevoie de un trepied usor, portabil si simplu de folosit, dedicat in mod special aparatelor foto DSLR.

Are cap bila inlcus si placuta de prindere pe aparat prin infiletare.

manfrotto-pixi-evo

Noul mecanism “push-button” permite pozitionarea si blocarea capului bila rapid, in orice moment.

Apasarea butonului elibereaza bila pentru pozitionarea aparatului. Cand butonul este eliberat, bila se blocheaza automat in pozitia selectata, permitand tilt vertical rapid.

PIXI EVO ofera posibilitatea ajustarii unghiurilor picioarelor, cu ajutorul unui buton de culisare, permitand fotografului sa il pozitioneze la o inaltime foarte joasa cunoscuta si sub numele “la firul ierbii”.

manfrotto-pixi-evo

manfrotto-pixi-evo

O alta inovatie de care beneficiaza Pixi EVO, demna de luat in seama, este capacitatea picioarelor de a se expanda in 5 etape diferite, oferind astfel posibilitatea de a pozitiona aparatul foto pe teren denivelat, la firul ierbi sau la inaltimea maxima, in deplina stabilitate si siguranta.

manfrotto-pixi-evo

Pixi EVO ofera de asemenea posibilitatea de a fotogrfia in mod portret, permitand paratului foto DSLR pozitionarea pe tilt lateral la 90°, in deplina siguranta si stabilitate.

manfrotto-pixi-evo

manfroto-pixi-evo

Compatibilitate:
Pixi EVO a fot creat pentru aparate foto DSLR cu obiective care impreuna nu depasesc 2.5kg, fiind potrivit pentru obiective zoom de pana la 200mm (18-200mm).

Caracteristici principale:

  • Lungime de 23cm;
  • Înălțime maximă de 19,5cm, minimă de 6cm;
  • Suportă o greutate de 2,5kg, adică un D-SLR + un obiectiv… sănătos. 🙂

Pixi este confectionat din materialul ADAPTO (un compozit complex patentat de Manfrotto) pentru a fi usor si rezistent. Ce il diferentiaza pe Pixi de alte minitrepiede existente pe piata, sunt versatilitatea si design-ul intuitiv.

Pe langa functia de trepied, Pixi are si o functie de grip confortabil pentru a captura momente importante foto sau video, acolo unde nu se poate utiliza ca si trepied.

manfrotto-pixi-evo

Culorile disponibile: negru, rosu si alb. Ca si dimensiuni, Pixi EVO este destul de mic pentru a intra in orice geanta foto, avand 23cm cand este strans si usor si confortabil la transport, cantarind doar 267g, facand din el un accesoriu nelipsit din geanta oricarui fotograf pasionat.

manfrotto-pixi-evoVezi și filmul de prezentare:

Pixi Evo a ajuns pe stoc la Photosetup și costă 184 de lei.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *