Adăugat pe 22 august 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Poți încorpora fotografiile de pe Facebook pe site-uri

Embed Facebook Posts
Embed Facebook Posts

Facebook-ul a introdus de curând posibilitatea de a prelua un mesaj sau o fotografie și a îl/o publica pe un site sau un blog printr-un simplu cod HTML. Așa cum și Instagram a introdus recent această opțiune, de acum același lucru se întâmplă și cu mesajele publicate pe Facebook. Plus că modulul de preluare arată foarte bine! :-)

Embed Facebook PostsPrincipiul de funcționare este simplu. În momentul în care vă aflați în dreptul unui mesaj vă apare în partea dreaptă a acestuia o săgeată. Dând click pe ea veți găsi în meniul drop-down care vă apare opțiunea Încorporează o postare sau Embed post, după care vă va fi afișată fereastra cu codul pe care trebuie să-l copiați și introduceți pe site-ul unde doriți să afișați mesajul.

Embed Facebook Posts

Și cam așa arată un mesaj preluat de pe Facebook. E binevenit opțiunea! Poate va scădea numărul fotografiilor luate de pe Facebook cu „Save image as” și publicate fără credit pe fel și fel de platforme. Cel puțin așa ar fi de dorit.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.