Adăugat pe 19 aprilie 2016 de Dragoș Asaftei in Uncategorized
 
 

Premiile TIPA 2016: Canon 5DS, Nikon D500, Sony A68 și Sigma 20mm f/1.4 printre câștigători

1_Canon_EOS_5DS_5DS R_Group
1_Canon_EOS_5DS_5DS R_Group

La începutul acestei săptămâni au fost anunțați câștigătorii premiilor TIPA (Techical Image Press Association): cele mai bune produse din industria foto lansate pe parcursul ultimului an. Am fost surprins să văd printre câștigători tot mai multe branduri third-party, spre deosebire de anii trecuți. Sigma și Tamron iau 5 premii în acest an, semn că ambele brand-uri investesc din ce în ce mai mult în dezvoltarea tehnică a produselor și repoziționarea într-un segment superior.

Printre „premianții clasei” se numără și Canon, care rămâne în clasamentul TIPA din acest an cu 5 produse, așa cum veți vedea în lista de mai jos.

Mai departe, cele două titluri primite de Nikon arată faptul că noile Nikon D5 și D500 au fost o „mișcare bună”, plasându-se în vârful gamelor din care fac parte (D5 pe segmentul D-SLR-urilor full-frame de acțiune).

Iată produsele premiate în acest an, iar la final o imagine cu lista completă:

Premiile TIPA 2016 Canon 5DS, Nikon D500, Sony A68 și Sigma 20mm printre câștigători

*Sursa: Photo RumorsÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.