Adăugat pe 25 noiembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Prezenți și peste hotare într-o emisiune la Publika.MD

Blog de Fotografie la Publika MD
Blog de Fotografie la Publika MD

În urmă cu aproape o săptămână primesc un mesaj pe Twitter. Mesajul începea spunând că am ajuns la o emisiune a unei televiziuni din Republica Moldova. Tareee, mi-am zis în gând. Am intrat pe link-ul primit și am văzut emisiunea. Apoi am revăzut-o cu Cristi și Vlad și tare ne-au încântat cuvintele frumoase. A fost așa ca o surpriză completă și o încurajare potrivită.

Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii Publika Online de la Publika.MD. Vă lăsăm mai jos partea emisiunii în care suntem menționați. Puteți vedea emisiunea întreagă aici. Imediat se împlinește un an de când scriem aici despre fotografie. Să fiți pe fază că urmează surprize frumoase. :-)

Blog de Fotografie la Publika.MD from Blog de fotografie on Vimeo.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.