Adăugat pe 23 ianuarie 2014 de Dragoș Asaftei in Sfaturi utile
 
 

Promoțiile foto ale lunii ianuarie și recomandările noastre

Promoții foto
Promoții foto

Semne bune anul are. 2014 începe cu o serie de promoții interesante din partea distribuitorilor de produse foto. O parte din produse sunt cele care au fost în promoții și de sărbători, iar o parte vin în completarea lor oferind în cele din urmă un moment prielnic pentru extinderea echipamentului foto.

Ne-am uitat printre ofertele acestei luni, le-am ales pe cele mai tentante și le-am pus în continuarea acestui articol. Iată promoțiile foto ale lunii ianuarie și recomandările noastre. :-)

Promoții foto F64 - Ianuarie 2014

Promoții foto, ianuarie 2014 – F64

De pe 24 până pe 30 ianuarie la F64 se desfășoară campania Reunirea Reducerilor, campanie venită odată cu celebrarea zilei Unirii Principatelor Române din 1859. Puteți găsi pe pagina dedicată – Reunirea Reducerilor - toate promoțiile din cadrul campaniei.

Aparate Foto

Obiective

Recomandările noastre:

Promoții foto Photosetup - Ianuarie 2014

Promoții foto, ianuarie 2014 – Photosetup

Produsele recomandate sunt disponibile în limita stocului disponibil. Puteți vedea pe Photosetup lista produselor aflate în promoție. Iată recomandările noastre.

Obiective foto

  • Sigma 18-250mm pentru Canon sau Nikon la 1.299 de lei;
  • Sigma 35mm f/1.4 pentru Canon sau Nikon la 3.249 de lei + geantă foto de 549 de lei BONUS (vezi review);

Genți & Rucsacuri

Trepiede

Alte accesorii

Recomandările noastre:Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.