LOADING

Type to search

Promoțiile foto ale lunii august

dragosasaftei 5 years ago

E ultima lună a verii. Timpul nu-l putem da înapoi, dar putem profita de cel care a rămas. Vara aceasta producătorii foto ne-au încântat cu câteva promoții demne de luat în considerare. Dacă le-ați ratat și sunteți pe punctul de a face o achiziție, fiți cu ochii pe promoțiile acestei luni pentru că sunt pe măsură! 🙂 Haideți să vedem ce ne-au pregătit producătorii și distribuitorii foto de la noi din țară.

Nikon D3200 în kit la 1.999 de lei

Prețul lui Nikon D3200, unul dintre cele mai bune D-SLR-uri entry-level din momentul de față, a scăzut cu 1.000 de lei, ajungând la pragul de 1.999. E un preț extrem de bun de care puteți profita până la sfârșitul lunii august. Puteți achiziționa kit-ul la acest preț de pe F64 și Photosetup

Promoție Nikon D3200

100 de lei reducere la toate aparatele Nikon Coolpix

Până la sfârșitul lunii aveți o reducere de 100 de lei la achiziționarea oricărui aparat compact Nikon Coolpix. Majoritatea aparatelor din această gamă sunt perfecte pentru vacanțe, așa că dacă aveți de gând să călătoriți și vreți o alternativă rapidă, aveți de unde alege. Mai multe detalii găsiți pe F64.

Promoție Nikon Coolpix

Reduceri de până la 2.100 de lei la D-SLR-urile Sony

În luna august puteți achiziționa produse din gama D-SLR-urilor Sony la prețuri reduse cu până la 2.100. Am văzut câteva kit-uri extrem de interesante. Le puteți găsi pe toate pe F64dar iată-le pe cele pe care vi le recomandăm noi:

Reduceri D-SLR Sony

Reduceri de până la 1.500 de lei la D-SLR-urile Nikon Full-Frame

În toată luna august D-SLR-urile Nikon Full Frame vin cu reduceri de până la 1.500 de lei. Nikon D600 costă acum 6.798 de lei, D800 10.498 de lei, iar D4 23.499 de lei! Mai multe detalii găsiți pe F64.

Promoție Nikon Full-Frame

Spor la cumpărături istețe! 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *