LOADING

Type to search

#Protest, expoziție cu fotografiile realizate de Ioana Moldovan în Turcia, România și Ucraina

dragosasaftei 4 years ago

Ioana Moldovan nu mai are nevoie de nicio introducere, iar dacă sunteți pasionați de fotojurnalism și căutați exemple bune la noi în țară cu siguranță ar trebui să îi urmăriți fotografiile, să priviți interviul de mai jos, iar apoi, săptămâna viitoare, începând cu 21 aprilie, să vizitați expoziția #Proteste la F64.

Selecția de fotografii prezente la expoziție surprind cadre realizate pe străzile din Turcia, Ucraina, Kosovo și România pe durata protestelor, mișcărilor stradale din ultima perioadă. Veți găsi strada ca loc de ciocnire între oprimare și libertate.

„Dreptul la protest nu înseamnă dreptul la protest violent. Se pune însă întrebarea – cum degenerează un protest în violențe?. Se întâmplă cel mai des atunci când autoritățile publice vor să încheie sau să interzică dreptul la protest.”, povestește Ioana.

În continuare puteți vedea câteva dintre imaginile expuse, dar merită să vă rupeți din timp și să aruncați un ochi peste întreaga serie și, așa cum ziceam, să urmăriți fotografiile realizate de Ioana.

Expoziția va putea fi vizitată până pe 3 mai în sediul F64.

#Protest, expoziție cu fotografiile realizate de Ioana Moldovan în Turcia, România și Ucraina #Protest, expoziție cu fotografiile realizate de Ioana Moldovan în Turcia, România și Ucraina #Protest, expoziție cu fotografiile realizate de Ioana Moldovan în Turcia, România și Ucraina

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *