Adăugat pe 2 decembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Sfaturi utile
 
 

Moș Nicolae aduce produse Nikon cu reduceri mari

Reduceri foto de Moș Nicolae
Reduceri foto de Moș Nicolae

Se pare că Nikon-ul continuă această perioadă exact așa cum a început-o. În prima parte a lunii noiembrie a fost Nikon Black Friday, apoi a urmat Black Friday-ul general, dar în două etape, iar acum mai vine o serie de reduceri aduse de Moș Nicolae. Promoțiile și reducerile pe care vi le vom prezenta sunt valabile până pe 8 decembrie 2013. 

O fi vreun semn că reducerile se țin lanț. Partea bună e că acum e un moment excelent să treci pe un D-SLR. Sunt atât de multe pachete atractive și avantajoase încât ai de unde alege. Iată câteva dintre ofertele care ne-au sărit în ochi. Aici le puteți găsi pe toate reducerile din cadrul campaniei Moș Nikonae de la F64.

Reduceri foto de Moș Nicolae

D-SLR-uri

Compacte

Obiective

Accesorii

Cumpărați cu spor și aveți grijă să nu fiți prinși când ascundeți cadourile în ghetuțe! :)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.