LOADING

Type to search

Reportage Session cu Radu Bădoiu – Seminar foto la Biertan

dragosasaftei 4 years ago

Se împlinesc mai bine de 6 ani de când fotograful Radu Bădoiu organizează workshop-uri și evenimente care au contribuit la educarea pieței foto de la noi din țară: Tabăra de fotografie pentru bloggeri, Călătoriile fantastice ale Lanului de Secară, Portret de femeie, Portret de copil și Portret de familie fiind doar câteva dintre ele.

Reportage Session, seminarul foto pe care îl pregătește Radu, se adresează fotografilor pasionați, amatori ori profesioniști care produc sau folosesc imagini în munca lor. „Se adresează celor care simt că pot să se exprime prin imagine, dar duc lipsă de cunoștințe specifice și celor care sunt în căutarea unor noi modalități de exprimare creativă în fotografie.”

Reportage Session cu Radu Bădoiu - Seminar foto la Biertan

Seminarul se va desfășura pe durata a 5 zile, în perioada 30 aprilie – 3 mai 2015, în zona Biertan – Sighișoara – Saschiz, taxa de participare fiind de 240 de euro. Ea include pe lângă sesiunile de workshop și: transportul dus-întors Sibiu – Biertan, cazare trei nopți la Pensiunea Unglerus din Biertan, mesele principale și gustările de pe tot parcursul evenimentului. Traseul va include și vizite la cetățile și bisericile fortificare din zonă.

Sunt 10 locuri disponibile, iar înscrierile se fac pe adresa contact@prbeta.ro. Mai multe detalii găsiți aici.

Vă recomand cu căldură să luați parte la acesta sau la oricare seminar foto organizat de Radu. Prima oară l-am întâlnit la o tabără foto în 2012 și țin minte că cel mai mult m-a încurajat atunci răbdarea și calmul cu care explica deseori lucruri simple, dar care nu erau ușor de înțeles în mod normal. Cu siguranță o să fie o experiență plăcută și care o să aducă plus valoarea pasiunii pentru fotografie a fiecărui participant.

Am să închei cu o prezentare a taberei spusă chiar de Radu: „vom defini în fiecare dimineață, aproape redundant, scopul actului fotografic: să-ți exprimi ideile, să fii creativ, să influențezi și să-i faci să vibreze pe cei care-ți privesc munca.”

Reportage Session cu Radu Bădoiu - Seminar foto la Biertan

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

  1. Alex 16 March 2015

    Arata bine Biertan iar seminarul va fi probabil util tuturor participantilor. Vreme buna sa aiba, de fotografiat vor avea ce sa fotografieze.

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *