Am testat:
 

Test cu Sony A68: Cel mai nou SLT din gamă

 
Sony A68
Sony A68
Sony A68

 
De unde poate fi cumpărat
 

Cel mai mic preț: 3.299 de lei Verifică prețul la F64
 
Calitatea imaginii
8.0


 
Funcții
7.0


 
Ergonomie
8.0


 
Raport preț-calitate
7.0


 
Nota noastră
7.5
7.5/10


Nota cititorilor
6 note

 

Util pentru


Cei care vor un D-SLR entry-level util pt. fotografiile de zi cu zi.

Mai puțin util pentru


Situațiile limită, cu lumină slabă.


Puncte tari: Latitudinea dinamică, Sistemul de stabilizare a imaginii, Focalizarea 4D în 79 de puncte, Filmarea full HD la o calitate foarte bună, Redarea bună a detalilor imaginilor în majoritatea situațiilor, Vizorul electronic Puncte slabe: Întârzierea reacției butonului REC, Rezoluția display-ului LCD, Memoria buffer mică, Lipsa conectivității Wi-Fi!
Review adăugat pe 13 aprilie 2016 de

 
Citește review-ul complet
 
 

Sony începe deja să se întipărească în gândurile noastre, ale tuturor, drept unul dintre cei mai buni și importanți producători de mirrorless-uri de pe piață. Sony a inovat, o face în continuare și oferă niște produse greu de egalat. Vorbim primul mirrorless full-frame, o gamă completă de obiective dedicate, calitate a imaginii incredibil de bună la valori ISO uriașe și așa mai departe. Nu pot să uit reacția pe care am avut-o când am dus A6000-ul la ochi și-am realizat cât de bine poate reda calitatea imaginii un astfel de vizor electronic.

De curând a fost lansat Sony A68, cu un senzor APS-C de 24 de megapixeli și performanțe foarte bune – zice producătorul – în ceea ce privește sistemul de focalizare și calitatea imaginii.

Am avut ocazia să îl testez pe parcursul ultimei săptămâni, chiar la câteva ore după ce a ajuns primul model la noi în țară, așa că revin în continuare cu prime impresii, puncte forte, dar și puncte slabe ale celui mai nou SLT Sony.

Citește review-ul complet pe blog-ul F64!Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.


Adaugă un comentariuFii primul care adaugă un comentariu!


Adaugă un comentariu

(necesar)