Adăugat pe 25 iunie 2014 de Dragoș Asaftei in Sfaturi utile
 
 

Revoluția prețurilor la eMag: Canon 650D mai ieftin cu 40%

Revoluția prețurilor la eMag
Revoluția prețurilor la eMag

De astăzi și până pe 27 iunie la eMag se desfășoară campania de reduceri Revoluția prețurilor.  Sunt multe produse al căror preț este scăzut la jumătate sau care vin în pachete avantajoase. Am ales mai jos produsele foto care ne-au atras atenția. Canon-ul din titlu cred că e cel mai tentant în momentul de față.

Revoluția prețurilor la eMagVezi ofertele

Canon 650D este un D-SLR entry-level – unul dintre cele mai bune din acest segment (vezi testul comparativ al D-SLR-urilor cu predecesorul lui 650D, 600D) - iar alături de obiectivul 18-135mm reprezintă un kit potrivit pentru călătorii. Plaja focală care pleacă de la 18mm și ajunge la 135mm îți permite să fotografiezi atât peisaje, cât și subiecte aflate la distanță. Obiectivul are sistem de stabilizare.

Samsung NX300 este unul dintre cele mai de succes mirrorless-uri lansate de Samsung. L-am testat anul trecut și ne-a plăcut mult. Puteți vedea aici rezultatele testului cu el.

Mirrorless entry-level, ușor de utilizat.

Aparat foto bridge cu zoom optic 40x. Este unul dintre aparatele foto bridge de top lansate de Nikon.

Vezi ofertele din campania Revoluția reducerilor.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.