Instagram: „Romania is a country of vast and hilly peaks and luscious wetlands”

România pe Instagram
România pe Instagram

Azi dimineață am citit pe Instagramology un articol care m-a bucurat mult. Ieri seară (24 aprilie 2014), pe blogul Instagram a fost publicat un articol despre România, locurile frumoase prezente în fotografii și oamenii care le-au realizat. Spotlight: Romania, articolul de care vorbesc, face parte dintr-o serie mai amplă al cărei scop e să scoată în față locuri frumoase din diverse colțuri ale lumii, dar și utilizatori talentați. Instagram a recomandat astfel 5 conturi din România.

Cei 5 utilizatori recomandați de Instagram sunt Lorant Pandea, Oana Befort, Lavinia Cernău, Liviu Rațiu și Raluca Tămaș. Să-i urmăriți că fac o treabă tare frumoasă! Felicitări! :-)

Totodată, pe lângă cele cinci nominalizări, au fost prezentate și trei fotografii ale unor destinații populare din România: Cetatea Sighișoara, Piața Muzeului din Cluj-Napoca și Mănăstirea Voroneț.

Priviți, în continuare, câte o fotografie realizată de fiecare dintre fotografii recomandați de Instagram.

Conform Instagramologyîn luna martie erau în România 87.000 de conturi pe Instagram, numărul utilizatorilor activi fiind de 37.000, fiind publicate 450.000 de fotografii. Cele mai populare hashtag-uri în luna martie au fost: #love, #spring și #happy.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.