Adăugat pe 15 octombrie 2014 de Dragoș Asaftei in Review
 
 

Roundflash este acum disponibil începând cu 310 lei

RoundFlash - Review
RoundFlash - Review

Vă povesteam în această vară despre un accesoriu portabil pentru portrete. Despre un softbox sub forma unui ringflash care vă poate ajuta să obțineți o lumină mai apare pe chipul subiectului folosindu-vă doar de el și de blițul extern. Spuneam atunci că este o soluție bună pentru umplerea umbrelor atunci când vine vorba de fotografia de portret sau pentru compensarea luminii slabe din timpul evenimentului. Concentrează bine lumina blițului către centrul cadrului.

Am putea spune că vorbim de un gadget, însă unul care se poate dovedi util în multe cazuri. Dacă acum câtva luni când ajunsese la noi în țară prețul era de 555 de lei, acum îl puteți găsi la Photosetup începând de la 310 lei.

Verifică prețul și disponibilitatea la Photosetup

Poate fi o soluție bună pentru portrete atunci când n-ai toate accesoriile de care ai nevoie. Sau o soluție bună pentru un cadou. Recomandăm cu încredere varianta aceasta de roundflash în special datorită construcției care-l face să fie rezistent în timp și ușor de folosit.

Review-ul lui Roundflash îl puteți citi aici.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.