Rubrica „Photos of You” pe Instagram

Instagram introduce opțiunea Photos of You
Instagram introduce opțiunea Photos of You

Sau cum a introdus Instagram posibilitatea de etichetare a unei persoane în fotografii. Despre rețeaua de socializare am mai tot scris și puteți urmări aici toate articolele care au ca subiect Instagram-ul. După câteva luni în care a câștigat din ce în ce mai mult teren în mediul online, cea mai populară aplicație foto pentru smartphone-uri vine cu un nou update.

Noua versiune, 3.5, introduce posibilitatea de etichetare a utilizatorilor în fotografii, opțiune denumită Photos of You. Principiul e simplu și funcționează extrem de asemănător cu apliacția de mobil a Facebook-ului. Iată care sunt pașii pentru etichetarea unei persoane într-o fotografie. :) 

Suntem convinși că odată cu introducerea acestei opțiuni rețeaua va beneficia de încă un plus, în sensul că va există încă un mijloc de interacțiune. Probabil că în viitor va apărea și opțiunea de distribuire a fotografiilor altor persoane direct în interiorul rețelei. Cine știe. :-) Iată articolul oficial pe blogul Instagram și clipul de lansare.

Introducing Photos of You from Instagram on Vimeo.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.