LOADING

Type to search

Rucsacurile Manfrotto Off-Road pentru drumeții au fost lansate

dragosasaftei 4 years ago

Ne-au atras atenția încă de când le-am văzut anul trecut la Photokina. Așa cum ziceam atunci, rucsacurile se anunțau a fi extrem de utile pentru cei care merg în drumeții, având compatimente dedicate atât pentru echipamentul foto, cât și pentru haine ori provizii.

Rucsac Manfrotto Off-Road HikerIată că a venit și momentul lansării oficiale. Partea bună e că prețul la care ne așteptam să fie vândute este mult mai mic, motiv pentru care tindem să credem că or să prindă cu atât mai bine. Rucsacul Manfrotto Off-Road Hiker va putea fi cumpărat de la Photosetup la prețul de 553 de lei în versiunea de 20L și 693 de lei în versiunea de 30L.

Pe lângă cele două variante de volum, rucsacurile sunt disponibile și în mai multe variante de culori: roșu, albastru, verde și gri.

Pe lângă cele două rucsacuri au fost anunțate și noi echipamente care vin în ajutorul acelorași pasionați de drumeții. 🙂

trepied6Colecția Off Road Support lansată de Manfrotto este alcătuită de un model de bețe de trakking și unul de trepied foto. Ambele produse au fost concepute de Manfrotto în colaborare cu una dintre cele mai mari firme Italiene, Fizan, aceasta fiind producătoare de echipamente profesionale outdoor.

Calitățile colecției Off Road sunt datorate experiențelor acumulate de cele două firme, Manfrotto având o experiență de peste 48 de ani în domeniul foto, asigurând calitatea și duritatea produselor, iar Fizan de peste 60 de ani în conceperea de echipamente outdoor.

Rucsac Manfrotto Off-Road Hiker

Noile produse sunt destinate fotografilor pasionați de drumeții montane. Sunt concepute dintr-un aluminiu special, acest lucru ajutând la creșterea rezistenței și scăderea greutății acestora. Trepiedul, deși are o greutate de 600 de grame, poate susține un aparat foto de aproape 2 kilograme și jumătate.

Trepiedul Manfrotto Road Tripod este disponibil la Photosetup la prețul de 624 de lei și este deja pe stoc în trei variante de culori: roșu, albastru și verde. Iată-l și în acțiune!

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *