LOADING

Type to search

Salonul Internațional de Artă Fotografică Danubius 2014

dragosasaftei 5 years ago

Nu există multe concursuri de fotografie în România care să se regăsească sub patronatul mai multor asociații de fotografi din lume. Nu există multe nici sub patronatul AAFR (Asociația Artiștilor Fotografi din România). Trebuie să ai un plan bine pus la punct, un concurs bine gândit și organizat și așa mai departe. Sunt o serie de criterii pe care trebuie să le respecte un concurs pentru a fi apoi patronat de astfel de asociații.

Partea frumoasă e că sunt totuși astfel de evenimente. Salonul Internațional de Artă Fotografică Danubius este concursul despre care vă vom vorbi astăzi. Se află sub egida a patru mari asociații fotografice: FIAP (Federația Internațională de Artă Fotografică)PSA (Societatea americană de fotografie)UP I (Uniunea internațională a fotografilor) și AAFR de care vă vorbeam mai devreme.

Particiând la competiție puteți câștiga medalii oferite de aceste organizații. Și nu-s premii de ici de colo. Gândindu-ne la cât cântărește fiecare și ce însemnătate are ajungem ușor la concluzia că pot depăși multe premii materiale. Cum e să ai un premiu oferit de FIAP? Păi nu prea se compară cu altceva. 🙂

Perioada de înscriere la salon mai ține până pe 3 februarie 2014, așa că ar trebui să vă grăbiți. Rezultatele vor fi anunțate pe 18 februarie, iar pe 29 martie va avea loc la Brăila o expoziție cu cele mai bune lucrări.

Vă puteți înscrie fotografiile în una dintre următoarele secțiuni:

  • Secțiunea A: OPEN Color ( PID ) Aprobat FIAP, PSA, UPI si AAFR;
  • Secțiunea B: OPEN Monochrome ( PID ) Aprobat FIAP, PSA, UPI si AAFR;
  • Secțiunea C: APELE PLANETEI PAMANT ( ND ) Aprobat FIAP, PSA, UPI si AAFR.

[box_info]Înscrie-te aici la concurs. Termenul limită este 3 februarie.[/box_info]

Vă ținem pumnii! E o competiție demnă de luat în calcul.

Salonul Internațional de Artă Fotografică Danubius

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *