Adăugat pe 1 august 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Primul smartphone cu zoom optic, Samsung Galaxy S4 Zoom

Lansare - Samsung Galaxy S4 Zoom
Lansare - Samsung Galaxy S4 Zoom

Astăzi a avut loc lansarea în România a primului smartphone cu zoom optic, Samsung Galaxy S4 Zoom. Fratele lui S4 și verișorul lui Galaxy Cameranoul model Samsung se poziționează drept un super telefon cu o cameră mișto de care te poți folosi în multe situații. De această dată avem un smartphone cu o cameră foto, nu o cameră foto cu un smartphone, cum era modelul Galaxy Camera lansat la începutul acestui an.

Nouă ni s-a părut interesant acest model din primele teste pe care le-am realizat. Vom reveni astăzi cu încă un articol în care vă vom arăta primele fotografii realizate cu telefonul. Haideți până atunci să-l vedem în câteva fotografii oficiale venite de la Samsung și apoi specificațiile tehnice

Specificații tehnice – Samsung Galaxy S4 Zoom

  • Senzor CMOS de 16 megapixeli;
  • Zoom optic de 10x;
  • Obiectiv de 24-240mm f/3.1-6.3 în formatul de 35mm;
  • Sensibilitate ISO cuprinsă între 100 și 3200;
  • Filmare full HD la 30fps;
  • Memorie internă de 8GB, memorie RAM de 1,5GB;
  • Procesor 1,5GHz Dual-Core;
  • Android 4.2 Jelly Bean;

Totodată telefonul vine cu o serie de funcții menite să îmbunătățească fotografiile. Cele mai importante ar fi Drama Shot (fotografiere în rafală și suprapunerea subiectului aflat în mișcare), Eraser (șterge obiectele aflate în mișcare în cadru) și Animated Foto (știți GIF-urile în care se mișcă doar o parte din cadru?). Samsung Galaxy S4 Zoom urmează să fie disponibil și în România la un preț (deocamdată aproximativ) de 499 de euro. Haideți să vedem câteva fotografii de la lansare. Revenim cu primele fotografii realizate cu telefonul! Sau camera? :-)

UPDATE! Uitați fotografiile realizate cu Samsung Galaxy S4 Zoom!Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.