Adăugat pe 4 mai 2016 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Samyang face următorul pas: 50mm f/1.4 și 14mm f/2.8 cu Autofocus pentru Sony FE

Samyang face următorul pas 50mm ::1.4 și 14mm f:2.8 cu Autofocus pentur Sony FE
Samyang face următorul pas 50mm ::1.4 și 14mm f:2.8 cu Autofocus pentur Sony FE

Recunosc că nu mă așteptam să se întâmple încă asta, dar mi se pare o mișcare foarte bună. Samyang intră cu noile modele în segmentul obiectivelor dedicate mirrorless-urilor Sony full-frame, acolo unde gama nu e foarte diversificiată și încă sunt relativ puține obiective pe care să le poți folosi.

Asftel, noile obiective Samyang cu autofocus s-ar putea poziționa destul de sus, mai ales că celelalte modele atrăseseră deja simpatia fotografilor. Așadar, dacă până acum lipsa autofocusului ar fi fost o problemă, cu noile 50mm f/1.4 și 14mm f/2.8 aceasta dispare. Ele sunt compatibile cu focalizarea prin detecție de fază, dar și prin contrast.

Construcția obiectivelor atrage și ea atenția. Din imaginea furnizată de Samyang pare să fie vorba de un corp metalic, sau dintr-un material asemănător, similar celui de pe obiectivele Sigma.

Noile obiective urmează să fie dispoinibile din luna iunie. Informații cu privire la preț, însă, nu au fost anunțate.

Nice move, Samyang!Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.