Adăugat pe 8 octombrie 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Se reiau întâlnirile fotografice Photosetup – Fotografia de copii

Întâlnirile fotografice Photosetup - Fotografia de copii
Întâlnirile fotografice Photosetup - Fotografia de copii

În toiul acestei veri magazinul foto Photosetup a organizat o serie de 4 întâlniri fotografice la care aveau acces gratuit un număr destul de mare de participanți care se puteau înscrie printr-o procedură simplă pe site. Întâlnirile au strâns de fiecare dată un număr de circa 40-50 de participanți, ajungând uneori chiar și la 70, semn că oamenii erau încântați de ceea ce li se livra.

Partea frumoasă e că întâlnirile se reiau și în această toamnă! :-)

Fotografia de copii cu Ciprian Dumitrescu

Copiii nostri sunt incantarea sufletului nostru, dar cresc foarte repede si parca
ne-am dori ca ei sa ramana mereu mici si sa ne incante cu ghidusiile si zambetele lor. Putem sa pastram toate aceste amintiri de neuitat cu ajutorul fotografiilor.”,
spune fotograful Ciprian Dumitrescu în încercare de a descrie pasiunea sa.

Astfel, pe 12 octombrie 2013, la ora 11:00, la Cafeneaua Tete-a-Tete în Parcul Herăstrău din București are loc prima întâlnire fotografică. Așa cum spuneam, tema principală va fi fotografia de copii.

Ca și întâlnirile trecute, și de această dată va exista o parte practică. Spre exemplu va fi adus kit-ul dedicat fotografiei de portret, Photoflex Duo Portrait Kit, iar fotografiile pe care le veți realiza le veți primi tipărite imediat după eveniment și asta datorită Epson România care este partener al evenimentului.

Vă puteți înscrie aici. Grăbiți-vă, mai sunt doar câteva locuri libere! :-)

Întâlnirile fotografice Photosetup - Fotografia de copiiÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.