LOADING

Type to search

Ședință foto subacvatică alături de un rechin-balenă

dragosasaftei 6 years ago

Da, ați citit bine. Și nu e vorba de fotografierea unui rechin-balena sau cel puțin nu doar de atât. E vorba despre un model fotografiat alături de acest rechin. Interesant, nu? Iată întreaga poveste.

Fotografii Shawn Heinrichs și Kristian Schmidt au vrut să dezvolte o tehnică revoluționară, așa cum au numit-o chiar ei, a ședințelor foto fashion, creând ceva ce nu mai realizeaze nimeni până atunci.

Fotografiile au prins foarte bine și au devenit virale în mediul online. Totul a luat naștere combinând pasiunile celor doi fotografi. Heinrichs fotografiază viața subacvatică, iar Schmidt este un fotograf de fashion, iar această ședință foto a îmbinat într-un mod perfect pasiunile specifice ale fiecăruia.

Heinrichs spunea că a ales să realizeze această ședință foto deoarece în urmă cu doi ani găsise, undeva într-un sat numit Oslob din Insulele Filipine, un rechin-balenă care avea tăiate înotătoarele. Deși sunt specii protejate de lege, sunt totuși afectate de rechinii care au pătruns în acele ape și le-au atacat.

Durata întregii ședințe foto a fost de o săptămână. Vă dați seama că n-a fost deloc ceva ușor și simplu de realizat. Daaar rezultatele sunt superbe. 🙂 Puteți citi întreg articolul pe PetaPixel

Ședință foto subacvatică

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei