LOADING

Type to search

Ședință foto subacvatică alături de un rechin-balenă

dragosasaftei 6 years ago

Da, ați citit bine. Și nu e vorba de fotografierea unui rechin-balena sau cel puțin nu doar de atât. E vorba despre un model fotografiat alături de acest rechin. Interesant, nu? Iată întreaga poveste.

Fotografii Shawn Heinrichs și Kristian Schmidt au vrut să dezvolte o tehnică revoluționară, așa cum au numit-o chiar ei, a ședințelor foto fashion, creând ceva ce nu mai realizeaze nimeni până atunci.

Fotografiile au prins foarte bine și au devenit virale în mediul online. Totul a luat naștere combinând pasiunile celor doi fotografi. Heinrichs fotografiază viața subacvatică, iar Schmidt este un fotograf de fashion, iar această ședință foto a îmbinat într-un mod perfect pasiunile specifice ale fiecăruia.

Heinrichs spunea că a ales să realizeze această ședință foto deoarece în urmă cu doi ani găsise, undeva într-un sat numit Oslob din Insulele Filipine, un rechin-balenă care avea tăiate înotătoarele. Deși sunt specii protejate de lege, sunt totuși afectate de rechinii care au pătruns în acele ape și le-au atacat.

Durata întregii ședințe foto a fost de o săptămână. Vă dați seama că n-a fost deloc ceva ușor și simplu de realizat. Daaar rezultatele sunt superbe. 🙂 Puteți citi întreg articolul pe PetaPixel

Ședință foto subacvatică

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *