LOADING

Type to search

Sezonul fotografiei de nuntă începe cu reduceri la aparatele foto Canon

dragosasaftei 4 years ago

E bine știut faptul că sezonul fotografiei de nuntă și de eveniment, în general, începe prin luna martie-aprilie. Motiv pentru care cei de la Canon s-au gândit să vină în ajutorul celor care practică acest gen de fotografie și în ajutorul celor care vor să își schimbe aparatura foto acum, la început de sezon, venind în întâmpinarea lor cu o serie de reduceri tentante.

Reducerile ajung până la 1.500 de lei și cuprind D-SLR-uri Canon, aparate foto compacte, camere video și imprimante foto. Promoția funcționează pe baza unui voucher pe care trebuie să îl descarci de pe site-ul campaniei și cu care trebuie să mergi în magazinul de unde vrei să achiziționezi produsul. Iată cum funcționează:

  • Intră pe Canon Get Ready și descarcă voucherul de reducere;
  • Tipărește voucher-ul și mergi cu el într-unul dintre cele trei magazine foto participante la campanie: F64, Foto Hobby Shop sau Digiland.

Promoția e valabilă până pe 31 martie 2015. În același timp, tot în cadrul Campaniei, Canon organizează trei workshop-uri de fotografie de eveniment, fotografie de nuntă, urmând să revenim curând cu detalii despre cum puteți lua parte la ele. Două dintre ele se vor desfășura în București, iar unul în provincie. Ele vor fi anunțate curând pe pagina de Facebook Canon România.

Aparatele foto din campania „Canon Get Ready”

Lista aparatelor foto care intră în promoție cuprinde modele din gamele superioare de D-SLR-uri și camere compacte. Vorbim de Canon 70D, 7D Mark II, 6D, 5D Mark III, G1 X Mark II și G7x. În afară de ele în promoție veți mai regăsi trei imprimante și câteva camere video, printre care și un model Legria.

Pe câteva dintre aceste aparate le-am testat, motiv pentru care vă invităm să citiți impresiile noastre.

Canon G7xCanon G7x – Testat în premieră la Photokina

Specificații tehnice cheie: senzor de 1 inchi cu 20.2MP, conectivitate wireless, rafală cu 6fps, ISO de până la 12.800, zoom optic 4.2x, fotografiere RAW.

„Tot în cadrul conferinței de presă Canon Photokina a fost anunțat și un nou aparat foto compact. Este vorba de Canon G7x, un compact poziționat în segmentul premium al aparatelor de acest fel. Am reușit să îl testăm pentru câteva minute în timpul evenimentului, motiv pentru care vă invităm să citiți primele impresii și să vedeți fotografiile, alături de secvențele video.”

Citește review-ul

Canon 7D Mark II + 24-105Canon 7D Mark II – Testat în premieră la Photokina și apoi pe îndelete într-un weekend de off-road la munte

Specificații tehnice cheie: senzor de 20.2MP, foto în rafală cu 10fps, filmare full HD cu 60fps, ISO până la 51.200, sistem de focalizare Dual CMOS AF, corp construit din aliaj de magneziu.

„Canon 7D Mark II are un sistem de focalizare precis și rapid, declanșează în rafală cu 10 cadre pe secundă, filmează full HD cu 60fps, sistemul Dual Pixel permite focalizarea continuă precisă în timpul înregistrării video, și vine cu o mulțime de moduri în care poate fi personalizat.”

Citește review-ul

Canon 6DCanon 6D – Testat într-un citybreak în Amsterdam

Specificații tehnice cheie: senzor full-frame de 20MP, conectivitate wireless, ISO nativ de până la 25.600, filmare full HD cu 30fps.

„Canon 6D este un full-frame compact lansat la sfârșitul lui 2012. E compact, se ține bine în mână și se comportă excelent din punct de vedere al calității. E o alegere bună!”

Citește review-ul

Mai multe detalii despre întreaga campanie găsiți pe Canon Get Ready.

Sezonul fotografiei de nuntă începe cu reduceri la aparatele foto Canon

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *