LOADING

Type to search

Sigma de 50 de ani pe piața foto

dragosasaftei 6 years ago

În 1961 apărea pe piața foto un nou brand. Este vorba de Sigma Photo. De 50 de ani brandul se asociază cu siguranța, calitatea și profesionalismul definit de o întreagă corporație japoneză care este dedicată acestor atribute.

În această perioadă în care criza economică își pune din ce în ce mai mult amprenta asupra producătorilor din toate industriile, Sigma a ales să păstreze integral procesul de producție în Japonia, asigurând în continuare o calitate ridicată a produselor sale.

Toate produsele Sigma sunt produse în fabrica Aiza din Japonia, brandul crescând odată cu comunitatea locală. În anul 2011 Sigma declara o cirfă de afaceri de 36,4 miliarde de Yeni, adică aproape 400 de milioane de dolari, având un număr de circa 900 de angajați.

Astăzi Sigma împlinește peste 50 de ani de prezență pe piața foto. Anul 2013 a început într-un mod interesant pentru brand, lansând câteva produse cu un aspect mult mai minimalist și modern. Va fi un an diferit pentru brand. Diferit în sensul bun. 🙂 Iată până atunci un clip interesant despre producția produselor Sigma în fabrica din Aizu, Japonia.

Produsele Sigma sunt reprezentate în România de Photosetup.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *