Adăugat pe 2 noiembrie 2016 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Smart casual? Noile genți și rucsacuri Manfrotto, gama Windsor

Noile genți și rucsacuri Manfrotto Windsor
Noile genți și rucsacuri Manfrotto Windsor

Caut de ceva vreme un rucsac sau o geantă foto care să nu fie prea mare, dar care să-mi țină ce am nevoie, și care să arate cât de cât mai.. elegant. Dacă majoritatea producătorilor au intrat oarecum într-o zonă de monotonie în rândul design-ului genților/rucsacurilor, Manfrotto a făcut un pas înainte și a lansat gama Windsor. Din poze pare să fie exact ce căutam în urmă cu ceva timp. De asta am să fiu, cu siguranță, la ușa Photosetup din momentul în care or să ajungă primele bucăți. :-)

Windsor – noua colectie cu atitudine, lansata de Manfrotto la Photokina 2016, cuprinde o serie de genti si rucsacuri destinate fotografilor urbani.

O selectie interesanta si eleganta ce dispune de tot ceea ce are nevoie un pasionat de fotografie ce combina o tinuta eleganta, urbana, smart casual, cu beneficiile tehnicii moderne de comunicare si captura de imagini.

colectie-wind

Astfel, in gentile si rucsacurile WIndsor, pot intra atat accesorii de uz zilnic cat si echipamente digitale gen aparat DSLR sau Mirorrless cu obiective atasate si accesorii foto suplimentare, alaturi de laptop/tableta sau/si trepied.

geanta-wind

Garantie: 5 ani (2 standard + extensie 3 ani). Extensia se obtine prin achizitia de la partenerii autorizati, Manfrotto, la inregistarea produsului, aici. Colectia va fi disponibila in curand, la Photosetup.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.