LOADING

Type to search

Sony lansează un HDD extern rezistent la șocuri

dragosasaftei 3 years ago

Sony își extinde gama de HDD-uri prin lansarea unui nou model cu capacitate de 1TB, rezistent la șocuri. Datorită carcasei de protecție din cauciuc și a designului robust, HD-SP1 poate stoca datele în siguranță, chiar și în condiții extreme, cum ar fi filmarea unui documentar într-o pădure tropicală sau o expediție montană.

Noul hard disk extern Sony dispune de o carcasă cauciucată durabilă, rezistentă la stropire, praf și căzături. Hard disk-ul rezistă la căzături de până la 1,2 metri, protejând datele de daune în condiții extreme. Durabilitatea HDD-ului HD-SP1 facilitează salvarea fișierelor indiferent de mediul în care este folosit, în timp ce dimensiunile reduse permit transportarea cu ușurință a fișierelor.

Caracteristicile de securitate și software-ul le garantează utilizatorilor transferul de date rapid și sigur, atunci când sunt în mișcare. Noul software “Backup Manager 2.0” dispune de o funcție hibridă de backup. Astfel, funcția de back-up automat se activează atunci când hard disk-ul este conectat, salvând proiectele importante ale utilizatorului fără ca acesta să depună un efort suplimentar. Atunci când hard disk-ul nu este conectat, software-ul compatibil cu serviciile de cloud precum Dropbox și Google Drive poate salva temporar fișierele în cloud, asigurând stocarea informațiilor în condiții de siguranță maximă.

Sony HD-SP1 va fi disponibil începând de zilele viitoare și va costa 499 de lei. 🙂

Sony lansează un HDD extern rezistent la șocuri

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *