Adăugat pe 28 octombrie 2015 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Sony lansează un HDD extern rezistent la șocuri

Sony lansează un HDD extern rezistent la șocuri
Sony lansează un HDD extern rezistent la șocuri

Sony își extinde gama de HDD-uri prin lansarea unui nou model cu capacitate de 1TB, rezistent la șocuri. Datorită carcasei de protecție din cauciuc și a designului robust, HD-SP1 poate stoca datele în siguranță, chiar și în condiții extreme, cum ar fi filmarea unui documentar într-o pădure tropicală sau o expediție montană.

Noul hard disk extern Sony dispune de o carcasă cauciucată durabilă, rezistentă la stropire, praf și căzături. Hard disk-ul rezistă la căzături de până la 1,2 metri, protejând datele de daune în condiții extreme. Durabilitatea HDD-ului HD-SP1 facilitează salvarea fișierelor indiferent de mediul în care este folosit, în timp ce dimensiunile reduse permit transportarea cu ușurință a fișierelor.

Caracteristicile de securitate și software-ul le garantează utilizatorilor transferul de date rapid și sigur, atunci când sunt în mișcare. Noul software “Backup Manager 2.0” dispune de o funcție hibridă de backup. Astfel, funcția de back-up automat se activează atunci când hard disk-ul este conectat, salvând proiectele importante ale utilizatorului fără ca acesta să depună un efort suplimentar. Atunci când hard disk-ul nu este conectat, software-ul compatibil cu serviciile de cloud precum Dropbox și Google Drive poate salva temporar fișierele în cloud, asigurând stocarea informațiilor în condiții de siguranță maximă.

Sony HD-SP1 va fi disponibil începând de zilele viitoare și va costa 499 de lei. :-)

Sony lansează un HDD extern rezistent la șocuriÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei