Adăugat pe 16 martie 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Știați de Mediafax ZOOM?

Povești în imagini pe Mediafax ZOOM
Povești în imagini pe Mediafax ZOOM

Sau de rubrica denumită și Povești în imagini pe Mediafax? Sunt convins că urmăriți sau ați văzut cel puțin odată un fotoreportaj publicat pe celebrul The Big Picture, rubrică foto a cotidianului Boston. Ei bine, în urmă cu câteva zile am descoperit rubrica de care v-am întrebat în titlu.

Este vorba de Mediafax ZOOM, rubrica de fotoreportaj a trustului Mediafax. Intrând pe site-ul rubricii veți putea vedea articole cu fotografii și fotoreportaje realizate în mare parte în România. Desigur, sunt și imagini cu circulație internațională preluate de la alte agenții media, însă ideea principală este de promovare a celor mai bune fotografii de presă realizate în România.

Eu unul așteptam de mult ca o agenție media românească să dezvolte o astfel de platformă. Mie îmi stârnește interesul fiecare articol publicat acolo și mă bucur să văd în fotografii evenimente de care am aflat din presă, spre exemplu. Sunt cadre diferite, interesante, extrem de expresive și de reușite. Și, ca fotograf, reprezintă o sursă excelentă de exemple potrivite în fel și fel de situații!

E un site pe care ar trebui să-l urmăriți. Noi am ales trei fotografii publicate în ultimele zile. Pasionaților de fotografie, fiți cu ochii pe Mediafax ZOOM! :-)

Povești în imagini pe Mediafax ZOOM

Povești în imagini pe Mediafax ZOOM

Povești în imagini pe Mediafax ZOOMÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.