Adăugat pe 14 februarie 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

#Stropdeiubire și un concurs Aqua Carpatica de Dragobete

#Stropdeiubire și un concurs Aqua Carpatica de Dragobete
#Stropdeiubire și un concurs Aqua Carpatica de Dragobete

Aqua Carpatica vă invită la un concurs aparte. De astăzi, Valentine’s Day, până de corespondentul său de la noi, Dragobe, timp de 10 zile, puteți participa la un concurs care vă poate aduce premii pe măsură. E un concurs accesibil și care pune accent pe creativitatea fiecăruia dintre noi. Zic că e accesibil pentru că te-ai putea înscrie chiar și în câteva secunde.

Despre ce e vorba? Surprinde în aceste zile într-o fotografie o formă a iubirii și apoi public-o pe Instagram folosind hashtag-ul #stropdeiubire și ești înscris în concurs. Simplu. Ușor. Interesant. Instagram-ul vă oferă o serie de filtre foarte mișto, această perioadă ajută la dezvoltarea creativității în direcția iubirii, așa că nu mai trebuie decât să surprindeți totul într-o fotografie.

Care sunt premiile?

  • Premiul I – Samsung Galaxy S3;
  • Premiul al II-lea – Apă plată cu dragoste pentru 6 luni;
  • Premiul al III-lea – Apă plată cu dragoste pentru 2 luni;

Mai multe detalii despre concurs puteţi găsi pe blogul Aqua CarpaticaNoi vă vom prezenta în continuare câteva sugestii de idei de fotografii pe care le-ați putea pune în aplicare pentru participarea la concurs. Mult succes și… multă dragoste! :)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.