Adăugat pe 11 ianuarie 2013 de Dragoș Asaftei in Sfaturi utile
 
 

SUNT Full Frame Nikon, dar redus cu 2000 de lei

promotie-Format-FX
promotie-Format-FX

Cam asta ne comunică până la sfârșitul lunii cele patru modele de D-SLR-uri Full Frame Nikon existente în acest moment pe piață. Este vorba despre Nikon D600 (cel mai compact D-SLR Full Frame din lume)Nikon D800, Nikon D800E și Nikon D4 (un alt fel de review al aparatului). Valabilă până la sfârșitul lunii ianuarie, promoția adue o reducere de 2000 de lei modelelor full-frame ale brandurilor.

Ce transmite reducerea?

Nikon D600 ajunge acum la prețul precedentului D700, D-SLR-ul Nikon în format FX care a avut cel mai mare succes de-a lungul timpului. Nikon D800 ajunge aproape de prețul lui D600. Nikon D4 rămâne însă pe aceeași poziție, ajungând cu reducere la prețul de circa 23.000 de lei. Însă nu asta e relevant.

Dacă în timpul sărbătorilor de iarnă mulți pasionați de fotografie căutau oferte la D-SLR-uri Nikon FX, acum le au, la începutul anului. Rămâne de văzut câți dintre ei au avut răbdare și și-au păstrat banii. Oricum, oferta e una captivantă, mai ales pentru D600. E acum la cel mai bun preț de-a lungul timpului. Iată sub ce oferte vin reducerile.

E un prilej bun, mai ales pentru primele două modele. Dacă la D4 reducerea nu este una foarte mare comparativ cu prețul produsului, la D600 sau D800 reducerea se mulează extrem de bine, aducând cele două aparate la prețuri decente. :)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.