LOADING

Type to search

30 de fotografii din Cappadocia și Istanbul făcute cu Tamron 15-30mm f/2.8

dragosasaftei 4 years ago

Am avut ocazia să testăm noul Tamron 15-30mm f/2.8 la puțin timp după ce a ajuns în România pe stocul F64. Spuneam atunci că este un obiectiv ultra-wide de top ale cărui principale atuuri sunt calitatea imaginii și sistemul de stabilizare a imaginii. Puteți citi review-ul integral aici.

De atunci și până acum am mai avut ocazia să testăm încă o daă obiectivul. De această dată am fotografiat cu el în Cappadocia și Istanbul (pe durata călătoriei #DescoperăCappadocia cu Travel Selfiealături de tânărul fotograf Emil Cîrstea care s-a bucurat să testeze noul ultra-wide pe Nikon-ul D610 proaspăt achiziționat.

A fotografiat cu el pe aproape toată durata călătoriei și l-a găsit drept un obiectiv extrem de util și pentru fotografia de natură, de peisaj, ori de arhitectură urbană – cu limitările de rigoare, desigur, din cauza distorsiunilor uneori destul de evidente.

Dar înainte să vă arătăm imaginile realizate de Emil, vă invităm să priviți două cadre realizate la Barajul Vidraru în urmă cu două săptămâni. Ambele au fost făcute fără trepied, cu aparatul în mână pe-o balustradă de sprijin. Ambele au un timp de expunere de 8 secunde și l-a ambele mi-a fost foarte util sistemul de stabilizare. Deși aparatul era sprijinit într-o oarecare măsură, mișcările mâinii se erau destul de vizibile dacă nu activam sistemul de stabilizare.

De altfel mi-a fost utilă și deschiderea mare a diafragmei care m-a ajutat să nu ridic ISO-ul mai mult de 3.200-4.000 ca să obțin imaginile de mai jos.

Și vederea cu-n cer plin de stele peste lacul Vidraru. 🙂

Posted by Dragos Asaftei on 26 Aprilie 2015

Se-ntâmpla în miez de noapte aproape de Barajul Vidraru. 🙂

Posted by Dragos Asaftei on 26 Aprilie 2015

Și acum să privim imaginile realizate de Emil în Turcia. Obiectivul Tamron 15-30mm f/2.8 Di VC poate fi achiziționat de la F64 la prețul de 5.999 de lei

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei