LOADING

Type to search

Testăm obiectivul Sigma 18-35mm f/1.8: Prime fotografii și impresii

dragosasaftei 5 years ago

În urmă cu jumătate de an Sigma anunța lansarea unui nou obiectiv. Era vorba de un all-around luminos cum nu se mai realizase până atunci: Sigma 18-35mm f/1.8. Este primul obiectiv zoom cu f/1.8 constant și e dedicat formatului crop.

Zilele acestea am reușit să găsim la Photosetup un exemplar al noului Sigma 18-35mm f/1.8  pe care să-l putem testa. Eram foarte curioși de comportamentul obiectivului în tot felul de situații, în special la deschiderea maximă a diafragmei pentru că, până la urmă, acesta e avantajul lui principal al lui.

Și am început prin a fotografia câteva flori. Dacă treceți în București pe la podul Eroilor și vreți să cumpărați flori să o faceți de la cei care vând imediat după ieșirea de la metrou. Au fost foarte amabili când le-am cerut acordul în a le fotografia florile pentru testarea obiectivului.

Iată deci primele fotografii realizate. Majoritatea dintre ele (în afară de cele cu trandafirii roșii) sunt realizate la f/1.8. Destul de sharp, nu? 🙂

Până acum suntem încântați de modul în care s-a comportat. Ce am observat e că inelul de zoom se mișcă totuși destul de greoi, dar probabil că acest lucru se rezolvă în timp. În schimb inelul de focus se comportă excelent. E fin, poți focaliza manual precis și realiza ușor treceri de la un punct la altul în diferite filmări.

Haideți să privim fotografiile. Revenim zilele acestea cu review-ul complet. 

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *