LOADING

Type to search

Toma Bonciu, detalii din lumea naturii

dragosasaftei 6 years ago

Dacă ar fi să descriem fotografiile realizate de Toma Bonciu în trei cuvinte acelea ar fi esență, trăire și moment. Fotografiile sale surprind natura, aduc în față detalii și le alătură unui context care transmite trăiri aparte. Lui Toma îi place să călătorească, să fotografieze natura în ipostaze creative și să ofere rezultate și perspective proprii.

Noi am ales mai jos câteva dintre fotografiile lui, dar pe toate le puteți vedea dacă-l urmăriți pe pagina de Facebook sau pe blogul personalPartea cea mai frumoasă este că Toma încearcă să ofere și celor din jurul său modul în care privește natura prin intermediul fotografiei, motiv pentru care organizează regulat workshopuri de fotografie, dar și de procesare foto.

Dacă aveți timp și posibilitatea vă invit să participați la unul din workshop-urile sale. Cu siguranță veți alege să mai mergeți încă o dată. În continuare puteți vedea fotografii din portofoliul lui. Nu uitați să priviți cu atenție fotografiile. Fiecare au o esență, surprind o moment și exprimă o trăire aparte. 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *