LOADING

Type to search

Trepied cu mânere pliabile. Is this for real?

dragosasaftei 6 years ago

Lansarea celor de la Manfrotto din urmă cu câteva zile este, probabil, una dintre cele mai interesante din ultimul timp. Vine cu ceva nou, ceva care sunt convins că va prinde bine, la un moment sau altul, atunci când oamenii vor realiza că au nevoie de diverse metode pentru a economisi cât mai mult spațiu în bagajele lor din călătorii.

Cu siguranță fiecare dintre noi s-a lovit măcar o dată de problema Ok, picioarele trepiedului intră în rucsac, dar capul nu încape cu tot cu mânere.. Ce facem? Una dintre soluții era dezfiletarea mânerelor, dar era o procedură care avea nevoie de timp în plus și nu avea randament dacă apărea ceva ce trebuia să fotografiezi, iar tu trebuia să stai să reasamblezi trepiedul întâi.

Ei bine, Manfrotto a lansat un cap de trepied cu mânere pliabile. Numele acestuia este Manfrotto MH293D3-Q2 și e compabitil în mod special cu seria de trepiede 290. Capul permite controlul pe toate cele trei axe și suportă o greutate de până la 5 kilograme. Mai mult decât suficient pentru absolut orice. Dar chiar orice. E greu să ajungi la greutatea de 5 kilograme cu un echipament foto relativ accesibil.

Capul de trepied va fi disponibil în curând în România și va costa aproximativ 270 de lei.Cap trepied Manfrotto cu mânere pliabile

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *