Adăugat pe 26 noiembrie 2012 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Trepied cu mânere pliabile. Is this for real?

MKj293C4-D3Q2_closed-600
MKj293C4-D3Q2_closed-600

Lansarea celor de la Manfrotto din urmă cu câteva zile este, probabil, una dintre cele mai interesante din ultimul timp. Vine cu ceva nou, ceva care sunt convins că va prinde bine, la un moment sau altul, atunci când oamenii vor realiza că au nevoie de diverse metode pentru a economisi cât mai mult spațiu în bagajele lor din călătorii.

Cu siguranță fiecare dintre noi s-a lovit măcar o dată de problema Ok, picioarele trepiedului intră în rucsac, dar capul nu încape cu tot cu mânere.. Ce facem? Una dintre soluții era dezfiletarea mânerelor, dar era o procedură care avea nevoie de timp în plus și nu avea randament dacă apărea ceva ce trebuia să fotografiezi, iar tu trebuia să stai să reasamblezi trepiedul întâi.

Ei bine, Manfrotto a lansat un cap de trepied cu mânere pliabile. Numele acestuia este Manfrotto MH293D3-Q2 și e compabitil în mod special cu seria de trepiede 290. Capul permite controlul pe toate cele trei axe și suportă o greutate de până la 5 kilograme. Mai mult decât suficient pentru absolut orice. Dar chiar orice. E greu să ajungi la greutatea de 5 kilograme cu un echipament foto relativ accesibil.

Capul de trepied va fi disponibil în curând în România și va costa aproximativ 270 de lei.Cap trepied Manfrotto cu mânere pliabileÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.