Adăugat pe 8 aprilie 2015 de Dragoș Asaftei in Uncategorized
 
 

Manfrotto lansează 190GO: Cel mai compact și ușor trepied din gama PRO

Manfrotto lansează 190GO: Cel mai compact și ușor trepied din gama PRO
Manfrotto lansează 190GO: Cel mai compact și ușor trepied din gama PRO

Problema trepiedelor profesionale, indiferent de brand, e că de cele mai multe ori sunt destul de grele. Și dacă nu sunt grele, atunci sunt din carbon și costă cam de două ori mai mult decât unul din aluminiu. Desigur, vorbim de o diferență de preț complet justificată.

Manfrotto lansează 190GO: Cel mai compact și ușor trepied din gama PROTotuși, cei de la Manfrotto au venit cu o soluție interesantă și au creat un nou model din gama 190XPRO: trepiedele profesionale construite din aluminiu. Noul model, Manfrotto 190GO, este cel mai compact și ușor din gamă. Cântărește cu 20% mai puțin decât modelul 190XPROB, de exemplu, și are doar 46 de centimetri strâns.

Pe lânga asta trepiedul mai beneficiază și de sistemul twist-lock care permite desfacerea și strângerea picioarelor printr-o simplă răsucire. La o primă vedere noul trepied 190GO pare să fie varianta potrivită pentru cei care călătoresc mult și caută o alternativă accesibilă.

Iată caracterticile principale ale trepiedului:

  • Suportă o greutate de până la 7 kilograme;
  • Cântărește 1,6 kilograme;
  • Strâns are doar 46 de centimetri;
  • Are sistem twistlock care facilitează strângerea/desfacerea segmentelor;
  • Coloană rapidă pentru poziționarea aparatului pe orizontală (poți pune trepiedul la doar 7cm de sol);
  • Are sistem easylink pentru conectarea unui accesoriu prin intermediul unui braț exterior trepiedului;

Manfrotto lansează 190GO: Cel mai compact și ușor trepied din gama PRO

Noul Manfrotto 190GO se găsește la Photosetup cu un preț de 900 de lei. Iar dacă sunteți la prima comandă la ei primiți și o reducere de 8%, adică puteți achiziționa trepiedul la aproape 820 de lei.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.