Adăugat pe 27 octombrie 2014 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Câștigă un voucher de 500 de lei la F64: Tu ce produse foto cumperi de Black Friday?

Tu ce produse foto cumperi de Black Friday?
Tu ce produse foto cumperi de Black Friday?

Black Friday PRO tocmai a trecut, iar până la Black Friday-ul obișnuit a mai rămas o lună. Dat fiind că deja ne aflăm în cel de-al treilea an, dacă țin bine minte, în care promoțiile de acest tip sunt prezente și la noi în țară, ne-am gândit că ar fi un bun moment să aflăm care sunt produsele preferate de pasionații de fotografie în acest context.

Pe scurt am creat un chestionar care se completează în maxim 2 minute. În baza răspunsurilor primite de la voi vom realiza un infografic cu statistici referitoare la care au fost cele mai cumpărate produse de Black Friday, care sunt pe primele poziții în mintea pasionaților de fotografie și care au fost bugetele medii cheltuite pe astfel de achiziții.

Iată despre ce este vorba.

Tu ce produse foto cumperi de Black Friday? Completează chestionarul și poți câștiga un voucher de 500 de lei de la F64

Ce trebuie să faci și care sunt pașii:

  • Completează chestionarul de mai jos până pe 14 noiembrie 2014, la ora 23:59;
  • Datele completate sunt confidențiale și vor fi folosite doar în scop statistic. Adresa de e-mail introdusă la sfârșit este folosită doar pentru înscrierea în concurs.
  • Pe 17 noiembrie câștigătorul voucherului va fi ales prin tragere la sorți pe random.org;
  • Câștigătorul primește un voucher de 500 de lei de la F64 pe care-l poate cheltui în următoarele 6 luni începând cu 18.11.2014 pentru orice produs din site;

Iată și chestionarul de care vorbim. Mulțumim pentru completare! Vă ținem pumnii!

Regulamentul concursului poate fi citit aici.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.