Adăugat pe 19 august 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Călător într-un București la ceas de apus

Tur foto în București
Tur foto în București

Bucureștiul este cu siguranță un oraș al contrastelor, un oraș în care găsești clădiri moderne, dar și vechi edificii de o arhitectură superbă, un oraș care îți arată stradă într-un mod unic și îți deschide oamenii așa cum rar vezi. E un oraș pe care nu încetezi niciodată să-l descoperi.

Acesta a fost și motivul pentru care Travel with a smile alături de Nikon vă invită la un tur foto prin București. „Vom face un tur foto in Bucuresti, vom admira apusul soarelui si lumina de la apus si vom explora cateva pasaje din Bucuresti. Daca Pasajul Macca/Vilacrosse este unul dintre cele mai cunoscute, afla ca exista mai multe pasaje in locuri pe care nici nu le banuiesti (toate aflate in centrul istoric al Bucurestiului).”, spun organizatorii.

E o ocazie bună de a descoperi anumite zone neștiute ale orașului care ne-a fost, poate, gază de atât de mult timp. Prețul turului este unul modic. Tot turul foto costă 30 de lei. O sumă mică pentru ceea ce veți primi în schimb, incluzând amintirile, poveștile, sfaturile foto și șansa de a testa echipament profesionist pentru câteva ore.

Noi vă recomandăm cu mare căldură acest tur foto prin București! Va fi o experiență interesantă și pe placul vostru. :-) Mai multe detalii despre tur găsiți aici.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.