LOADING

Type to search

Tură foto la Ghețarul de la Scărișoara

dragosasaftei 5 years ago

Probabil că e una dintre cele mai potrivite perioade pentrj ture foto în zonele de munte. Zăpadă este din belșug, însă frigul puternic s-a mai domolit, motiv pentru care fotografiatul devine mai plăcut, mai ales dacă nu ești obișnuit cu muntele sau vremea foarte rece.

Tură foto la Ghețarul de la Scărișoara

Până pe 14 februarie te poți înscrie la o tură foto care te duce direct în inima Munților Apuseni. Este organizată de Radu Salcudean și va avea loc în perioada 21-23 februarie venind drept o invitație pentru abordarea fotografiei de natură si, cel mai important, fotografiei de peșteră.

Fotogrfia de speologie nu e un gen fotografic pe care sa îl poți încerca de unul ai singur cu ușurință. Ai nevoie de o persoană care să te ghideze, care să știe locul si care să îți ofere sfaturile necesare.

Acesta e unul dintre motivele pentru care această tură foto merită luată în calcul. Sigur veți avea parte de o noutate și de o experiență aparte.

Prețul de participare este de 500 de lei și include cazarea și mesele pentru cele trei zile. Tura foto are loc in Gârda de Sus, cătunul Ghețar, județul Alba. Mai multe detalii găsiți aici.

Tură foto la Ghețarul de la Scărișoara

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *