Adăugat pe 6 decembrie 2015 de Dragoș Asaftei in Sfaturi utile
 
 

3 tutoriale utile de editare foto în Photoshop

Eye stocker: Tutoriale în Photoshp
Eye stocker: Tutoriale în Photoshp

De curând am văzut pe Facebook o serie de tutoriale video realizate de un fotograf român, Cristi Kerekes. Am povestit cu el și așa am aflat că-și propune să populeze canalul său de Youtube doar cu astfel de tutoriale, pe diverse niveluri de dificultate. Deși are și câteva explicate în limba română, cele mai recente dintre ele sunt realizate în limba engleză în așa fel încât să fie accesibile pentru mai mulți pasionați din jurul lumii.

Îi ținem pumnii și-i urăm să aibă succes în ce și-a propus! Așteptăm să vedem mai multe tutoriale și, poate, din ce în ce mai complexe. Iar la cum i-a reușit lui Cristi până acum, suntem convinși că nu mai durează mult timp până atunci.

Noi le-am selectat pe trei dintre cele publicate până acum. Tutoriale de bază, dar extrem de utile și foarte bine explicate. Le puteți vedea pe toate pe canalul de Youtube al lui Cristi, Eye Stocker – Free Photoshop and Photography Tutorials. În momentul de față sunt deja 2.000 de persoane abonate! :-)

Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.