LOADING

Type to search

Twitter permite etichetarea în poze, iar Instagram ajunge la 200 de milioane de utilizatori

dragosasaftei 5 years ago

Twitter a anunțat acum două zile că permite etichetarea persoanelor în fotografii. Momentan acest lucru este posibil pe aplicațiile de mobil, noua variantă web nefiind încă propagată către toți utilizatorii. Poți alege să nu fii etichetat în fotografii, să te eticheteze doar persoanele pe care le urmărești și tu sau pur și simplu să te poată eticheta oricine.

E interesantă trecerea asta către comunicarea prin imagini. Twitter a început în 2006 drept o rețea socială bazată pe text. În ultimii ani fotografiile au început să fie din ce în ce mai prezente și iată că acum au ajuns la un alt nivel. Rămâne de văzut cât de mult sunt folosite toate aceste funcții. Eu unul nu țin minte să fi pus de curând vreo fotografie direct pe Twitter.

Twitter permite etichetarea fotografiilor

În același timp cu vestea de mai sus Instagram anunță că a ajuns la 200 de milioane de utilizatori activi lunar. 50 dintre cei 200 de milioane de utilizatori s-au înregistrat în ultima jumătate de an, fapt care arată încă o dată creșterea rapidă a rețelei sociale. În infograficul pe care l-am găsit în link-ul cu anunțul ni se spune că zilnic se dau 1.2 miliarde de like-uri și sunt active 75 de milioane de persoane, iar până acum au fost încărcate 20 de miliarde de fotografii.

Instagram începe să fie din ce în ce mai prezent în comunicare online și poate fi un prilej bun pentru branduri. Desgiur, nu să pui fotografii doar cu produsul tău, ci să le arăți oamenilor mai degrabă beneficiile pe care le au consumându-ți produsul: vederea dintr-o cameră de hotel, activitățile pe care le faci după ce bei un energizant sau gașca de prieteni cu care te duci să bei o bere. Oportunități sunt infinit de multe.

*Credit foto: mettelindagaard

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei